Aanvraag pleegzorg

Zo, hier weer eens wat nieuws van de familie Pijper 😉 !!
We zijn nog steeds bezig met het aanvragen van de pleegzorg van Irish. Het duurt allemaal best lang. Ten eerste omdat er heel wat papierwerk geregeld moet worden, ook vanuit Nederland. En ten tweede omdat de mevrouw die ons helpt het nogal druk heeft. Als we aangeven dat wij klaar zijn voor de volgende stap, dan duurt het twee weken voordat we een afspraak met haar kunnen maken.
Soms is het frustrerend om nog steeds niet Irish haar ‘ouders’ te kunnen zijn, terwijl we zo dicht bij haar zijn! Het zou zo mooi zijn als ze niet meer in het kindertehuis hoeft te wonen. Maar we weten dat het in Gods handen ligt en we hebben er vertrouwen in dat het op Zijn tijd rond gaat komen.

Ondertussen zijn we ook in contact gekomen met een christelijke organisatie in de Filippijnen. Zij hebben bij ons op het eiland een kindertehuis voor 12-17 kinderen. Op het moment wonen er zeven kinderen, allemaal in de leeftijd van 2-4 jaar oud. In het kindertehuis is er op het moment een open functie van house managers, waarin wij geïnteresseerd zijn. Afgelopen maandag zijn we met een van de teamleden in Manila naar het kindertehuis geweest om een indruk te krijgen en vragen te kunnen stellen. De functie zelf lijkt ons heel erg leuk. Het houdt in dat wij alles rondom het kindertehuis zouden managen.
We weten echter nog niet of we hiermee echt verder in zee gaan. We gaan er de komende dagen voor bidden om erachter te komen of dit is wat God voor ons in de planning heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *