Ansichtkaarten te koop

Greetje, de zus van Ellie, heeft speciaal voor Sparrow  twee prachtige sets met dubbele ansichtkaarten ontworpen. In elke set zitten 2 x 4 verschillende kaarten. De kaarten zijn te koop waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan de projecten van Sparrow. De eerste set bestaat uit vier kaarten met prachtige natuurfoto’s. De tweede set zijn kaarten met foto’s van winterse taferelen, die ook ideaal te gebruiken zijn als kerstkaarten.

De kaarten kosten 6 euro per set of 10 euro per twee sets exclusief verzendkosten*. U kunt de kaarten bestellen via info@sparrowfoundation.nl . Geef in uw e-mail uw naam en adres op en het aantal van de betreffende sets die u wilt bestellen. Wij sturen dan de betalingsinformatie per e-mail toe. Als Sparrow het aankoopbedrag ontvangen heeft sturen wij de bestelde kaarten naar u op.

De kaarten kunnen ook afgehaald worden bij de familie Renkema, Kuzemerweg 24 in Oldekerk. Op 10 december wordt er speciaal voor  Sparrow een kerstfair georganiseerd op de Kuzemerweg 24 in Oldekerk. Op deze kerstfair zijn de ansichtkaarten natuurlijk ook te koop. Meer informatie over de kerstfair kunt u binnenkort lezen op de website van Sparrow.

* De verzendkosten bedragen €1,84 voor één set, €2,30 voor twee of drie sets en €2,76 voor vier tot acht sets. Wilt u meer dan acht sets bestellen dan brengen wij u gaag via e-mail op de hoogte van de verzendkosten.

Set 1

Set 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *