Bofkontje

Matthijs is een bofkontje, want hij mocht eind februari voor 2,5 week met mama naar Nederland!!! Het was geweldig genieten en Matthijs is natuurlijk vreeeeeselijk verwend door zijn opa, oma’s, ooms en tantes.

Matthijs loopt sinds kerst en is volop de wereld aan het ontdekken. Soms wil hij wat harder dan hij eigenlijk kan en struikelt hij over zijn eigen benen.Voor papa en mama gaat hij zo al hard genoeg. Een seconde uit het oog en Matthijs is al via de stoel bovenop de eettafel geklommen. Soms rennen papa en mama niet hard genoeg en daardoor loopt Matthijs vrijwel elke dag met een nieuwe blauwe plek of bult rond.

Terwijl Matthijs en mama in Nederland waren heeft papa Iris leren vliegeren. Dat is leuk!!! Maar wel heel hard werken, kijk maar:

Verder is Iris helemaal blij met haar nieuwe schommel. Daar hoef je niet zo hard voor te werken als voor vliegeren. Het allerleukste is het als papa of mama duwt! Jammer genoeg willen ze dat niet altijd en dan moet je het toch zelf doen. Maar dat is ook leuk.

One Comment on “Bofkontje

  1. Het shirtje zit wel mooi.
    Was ze er ook blij mee??

    Liefs bw en Wieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *