Feestdagen

Partnerprogramma | Familie Pijper

Graag willen we voor de aankomende feestdagen uw aandacht vragen voor ons partnerprogramma. Via uw online aankopen kunt u gratis ons werk met Sparrow ondersteunen door naar de webwinkel te gaan via de links op de partnerprogramma pagina van stichting Sparrow of via de advertenties op familiepijper.nl.

Wanneer u een aankoop doet bij één van deze partners, doneert dit bedrijf een percentage van de aankoopprijs aan Sparrow, zonder dit bij u in rekening te brengen. De partner behandelt de bestelling zoals elke andere bestelling op haar website en is dus volledig verantwoordelijk voor de afwikkeling van uw aankoop.

Voor ons is de bijdrage van het partnerprogramma een wezenlijk deel van de financiering van ons werk geworden. We zijn ontzettend dankbaar voor de mensen die hun online aankopen doen via onze links en we hopen dat u ook bij uw aankopen voor de feestdagen aan ons partnerprogramma wilt denken.

Misschien kunt u zelfs ons partnerprogramma aanbevelen bij uw familie en vrienden, bijvoorbeeld door dit bericht door te sturen. Hartelijk dank en alvast hele fijne feestdagen toegewenst!

Cadeauwinkels (Actie loopt vanaf 05-11-2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *