Help mee met de Sparrow campagne Onderwijs helpt!

Met Sparrow zijn we vorige week begonnen met de campagne ‘Onderwijs helpt!’.

We hebben als  doel gesteld om aankomend jaar aan 50 kinderen een sparrowbeurs te geven. Zonder een sparrowbeurs zouden deze kinderen niet naar school kunnen. Onder deze 50 kinderen zijn ook de kinderen die vorig jaar een sparrowbeurs hebben gekregen. We hopen dat elk kind dat we sponsoren  een volledige opleiding kan afronden, zodat zij een kans hebben op een leven zonder armoede.

Voor deze campagne hebben we verschillende advertenties gemaakt en we hopen dat u ons wilt helpen om deze te verspreiden. Misschien kunt u zorgen dat zij geplaatst worden in uw clubblad, schoolkrant, kerkbode of huis aan huis krant. Daarnaast kunt u de advertenties ook afdrukken op posterformaat en ophangen in uw kerk, school, supermarkt of  sportvereniging. En natuurlijk kunt u ze ook op uw website zetten of op hyves en facebook.

U kunt de advertenties downloaden van de Sparrow website. Ook kunt u op onze website precies zien hoe het met de fondswerving gaat en hoeveel kinderen er volgend jaar al naar school kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *