Hiep hiep hoera! Matthijs 3 jaar!

Een kaart van tante Ingrid en oom Co

Afgelopen dinsdag ben ik drie jaar geworden! Toen ik wakker werd zag ik vanaf de trap dat de hele woonkamer versierd was. Er hingen vlaggen en er waren heel veel ballonnen. Toen heb ik heel snel mijn grote zus wakker gemaakt en zijn we samen boven op mama en papa gesprongen. Papa zei dat ik pas jarig was als het helemaal licht was, maar na nog wat meer springen gingen we toch naar beneden.

Ik heb heel veel cadeaus gekregen. Het allermooiste cadeau vind ik de treinbaan. En een op afstand bestuurbare auto van Cars. Papa en mama waren heel verbaasd dat de auto op afstand bestuurbaar was, maar dat staat toch gewoon op de doos. Ik denk dat mijn ouders een beetje oud worden.

Die middag heb ik ook een feestje gegeven. Dat was heel gezellig!

Een treinbaan!

Samen met Jesse met de auto

Feestje

 

3 Comments on “Hiep hiep hoera! Matthijs 3 jaar!

 1. he familie,

  Nog van harte met jullie 3 jarige zoon! Een hele kerel alweer! De verjaardag zag er gezellig uit! Dus Matthijs is ook al zo’n cars fan? Hier heb ik er ook 1…. Groeten van ons

 2. Hallo allemaal daar,

  Gefeliciteerd met Matthijs z’n verjaardag. Wat gaat de tijd snel. Jesse wordt straks in mei alweer 4 jaar.
  Wij vinden het geweldig zo moedig als jullie zijn. En we denken ook vaak aan jullie . Ben niet zo trouw in reageren, maar geen mail van jullie wat niet gelezen wordt hoor. Wij wensen jullie moed en succes met de hoorzitting en hebben net zoveel vertrouwen als jullie.

  Lieve groet vanaf de Kuzemerbalk.

 3. Hallo familie,

  Wat een leuke foto’s 🙂 Gefliciteerd Matthijs!!!
  Heel veel sterkte aankomende donderdag en de rest van de hoorzittingen!!

  Liefs, Tjeerd en Trijnika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *