Jesse 1 jaar!

 

Iris en Matthijs hadden er al dagen naar uitgekeken en woensdag was het eindelijk zover: Jesse mocht zijn eerst verjaardag vieren. Het bovenstaande filmpje laat zien hoe de dag begon. Iris en Matthijs hebben geholpen om de dag zo mooi mogelijk te maken voor Jesse. Ze hebben de ballonnen opgeblazen, geholpen met de taart bakken (sommige letters op de taart zijn door Iris geschreven) en ze hebben zelfs alle cadeautjes voor Jesse uitgepakt. We hebben  een mooie dag gehad. Klik op de onderstaande foto’s voor de sfeer impressie.

 

4 Comments on “Jesse 1 jaar!

 1. hoi familie,

  gefeliciteerd met jullie grote kleine man! Mooie foto’s! Vooral die foto dat jesse de taart in zijn mond stopt. haha. En leuk om te zien dat Matthijs nog steeds het mickey mouse shirt draagt!

  groeten van ons

  • Haha, het is zelfs zo dat Matthijs de ene dag het Mickey Mouse shirt draagt en de volgende dag het auto shirt. Het is niet best als het een keer voorkomt dat beide shirts in de was liggen…..

 2. Hallo Jesse!

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat hadden ze een mooie taart voor jou gemaakt, ‘t lijkt me héérlijk!

  groetjes, Margriet

 3. Wat een scheetje die Jesse! Lijkt heel veel op z’n vader (vind ik 🙂 ). En wat een prachtig gezinnetje zijn jullie bij elkaar! Lieve groeten van George en Paulien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *