Naar de Filippijnen

Via deze website willen we u op de hoogte houden van ons leven en werk in de Filippijnen. Regelmatig zullen we hier foto’s, video’s en berichten plaatsen.

Half maart zullen wij naar de Filippijnen vertrekken. Ellie heeft hier de afgelopen twee jaren gewerkt voor Ruel Foundation, waar zij zich bezig hield met het coördineren van de zorg voor ondervoede kinderen (zie onderstaande video).
In de Filippijnen zullen wij ons eerst bezig houden met het aanvragen van de pleegzorg voor Irish en het leren van de taal. Irish is een Filippijns meisje waar Ellie al bijna vanaf de geboorte voor zorgt. Het is uiteindelijk de bedoeling om Irish te adopteren.
Wanneer de pleegzorg rond is zullen wij ons richten op zendingswerk in de Filippijnen.

Wij hopen dat u betrokken wilt zijn bij ons werk. Dit kan op verschillende manieren. In de eerste plaats hopen wij dat u ons geestelijk en emotioneel zou willen ondersteunen. Wij kunnen dit werk niet doen zonder gebed. Verder is het fijn af en toe mail en post te ontvangen.
Daarnaast kunt u ons financieel ondersteunen. Wij hebben geen inkomen en zijn dus voor onze financiën volledig afhankelijk van giften.

Naast het bijhouden van deze website zullen wij regelmatig een nieuwsbrief versturen. Als u deze wilt onvangen kunt u dit laten weten door ons een e-mail te sturen.

Wij willen u nu al bedanken voor uw steun!

Hieronder een video over het werk van Ellie in de Filippijnen van de afgelopen twee jaren:

(Deze video staat op onze oude blogspot)

2 Comments on “Naar de Filippijnen

  1. Hoi Remco en Ellie,

    We kennen elkaar niet persoonlijk maar we zijn erg onder de indruk geraakt van dit filmpje. We gaan de aankomende tijd jullie werk dan ook graag volgen. Morgen een hele mooie trouwdag gewenst en Zijn zegen bij alles wat nog komen gaat.

    Een hartelijke groet, Menno en Elize (Vineyard W.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *