Nieuwe datum rechtszaak

Vandaag hebben we bericht van de rechtbank gekregen dat de nieuwe datum voor onze eerste hoorzitting donderdag 1 maart zal zijn. Dat is aankomende donderdag. Eerder deze week was de hoorzitting twee weken later gepland, maar onze advocaat heeft het voor elkaar gekregen om de hoorzitting naar voren te schuiven.

We willen iedereen bedanken voor de steun die we via e-mail en gebed van mensen krijgen. We vinden het heel spannend allemaal en kunnen ons soms behoorlijk ergeren over hoe moeilijk sommige processen hier gaan.

Ook willen we verduidelijken dat dit de eerste hoorzitting zal zijn. Naar schatting zullen er vijf verschillende hoorzittingen plaatsvinden. Na de definitieve uitspraak zal er nog allerlei papierwerk plaatsvinden, zoals nieuwe Filippijnse geboorteaktes  voor Iris aanvragen. Wanneer al het Filippijnse papierwerk klaar is, moeten we alle documenten naar de Nederlandse ambassade brengen waar ze deze gaan controleren voordat Iris de Nederlandse nationaliteit zal krijgen en de adoptie ook volgens Nederlands recht geldig is.  Al bij al is het moeilijk om een goede tijdsindicatie te geven over de gehele procedure.

4 Comments on “Nieuwe datum rechtszaak

  1. Dag Ellie en Remco,

    Wat spannend allemaal. Fijn dat de eerste zitting nu vervroegd is. We denken aan jullie en wensen jullie veel geduld en succes!
    Liefs,
    jan en hilly

  2. oooh spannend….we zullen aan jullie denken. Hopelijk gaat het nu wel door.

  3. Fijn dat het uitstel beperkt is, maar wat een burocratie! Heel veel sterkte en succes. We denken aan jullie. Ook nog de felicitaties voor Matthijs. Lieve groet Garmt en Ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *