Nieuwe website

Verschillende mensen hebben ons laten weten dat zij graag meer korte berichten van ons willen ontvangen dan één keer in de zoveel tijd een lange nieuwsbrief. We hebben daarom besloten om te stoppen met het versturen van onze nieuwsbrief en meer aandacht te gaan geven aan onze blog.

We hebben hiervoor een nieuwe website gemaakt: www.familiepijper.nl, waar wij vaker korte berichtjes op willen plaatsen. We willen ook hierop meer gebruik gaan maken van foto’s en filmpjes.

Alle mensen die onze nieuwsbrief ontvingen krijgen automatisch een e-mail als wij een nieuw bericht op onze blog zetten. We hebben het wel zo ingesteld dat je nooit meer dan één keer per week een e-mail krijgt. Als je liever zelf de website in de gaten houdt voor nieuwe berichten kun je jezelf onderaan de e-mail afmelden.

Op de website is het ook mogelijk om ons te sponsoren via je aankopen bij bol.com. Dit werkt vergelijkbaar met het partnerprogramma van Sparrow.

We hopen dat je regelmatig een kijkje neemt op onze nieuwe website en we zouden het leuk vinden als je af en toe een berichtje achter laat.

Groeten Remco, Ellie, Iris, Matthijs en Jesse

 

Website familiepijper.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *