Nog een verjaardag

Deze week werd er op Iris haar school drie dagen lang het 8e jubileum gevierd. De eerste dag moesten de kinderen in groepen (alle klassen waren in verschillende groepen onderverdeeld) een paar dingen opvoeren. De tweede dag werden er spelletjes gedaan en de derde dag is een aantal ouders aan het woord geweest en werden prijzen en medailles uitgereikt.

In de voorafgaande weken is er flink geoefend voor de presentaties van de kinderen en moesten ze iedere dag een half uur langer naar school. Iris heeft goed haar best gedaan en was ‘het schatje’ van de school. Ze is de allerkleinste maar kon goed meekomen met de rest. Dankzij de inspanningen van het hele team over de drie dagen hebben ze de ZILVEREN MEDAILLE gewonnen!!!

Opmars

dansje 2

dansje 3

medaille

Ellie heeft voor Remco geregeld dat hij een presentatie mocht houden over Nederland. De mensen stonden raar te kijken van de grote hoeveelheid fietsen in Nederland en vroegen zich af hoe je nou je eigen fiets kan herkennen en terugvinden. De presentatie begon met een quiz voor de ‘slimste’ student uit ieder team, met als openingsvraag: Waar ligt Nederland?

quiz

remco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *