Ondersteunen

We willen u vragen of u erover na wilt denken om ons als gezin te sponsoren. Het werk dat we hier doen met Sparrow doen we met plezier en we willen graag zoveel mogelijk mensen helpen. Door ons financieel te ondersteunen kunnen wij in de Filippijnen blijven wonen, maakt u ons werk mogelijk en bent u deel van het werk dat we hier doen.

Onze vaste uitgaven hebben we inzichtelijk gemaakt in onderstaande tabel. Maandelijks hebben we ruim 800 euro nodig voor ons persoonlijk onderhoud. We zijn hiervoor volledig afhankelijk van giften. Op dit moment komen wij niet toe aan het minimale bedrag dat wij nodig hebben.

Bestemming
Bedrag
Huur huis
EUR      65.00
Internetrekening
EUR      15.00
Electriciteitsrekening (gemiddeld)
EUR     25.00
Waterrekening (gemiddeld)
EUR        5.00
Gezondheidsverzekering
Visum
EUR    150.00
EUR     65.00
Voedsel (gemiddeld)¹
EUR   200.00
Transport (gemiddeld)²
EUR      85.18
Overig (gemiddeld)³
EUR    200.00
Totaal
EUR    825.00
Verklaring tabel:

1. Dit is het totaal aan markt- en supermarktinkopen. Hierbij zijn dus ook non-food artikelen als pampers, zeep en tandpasta inbegrepen.
2. Transportkosten zijn voornamelijk tricycle ritjes die we maken binnen Calapan, bijvoorbeeld van en naar de stad.
3. Overige onkosten zijn bijvoorbeeld medische onkosten en overige non-food artikelen zoals telefoonkaarten, gas, kantoorartikelen  en huisbenodigdheden.

Een aantal mensen ondersteunt ons maandelijks en anderen maken eenmalige giften over. Maandelijkse ondersteuning heeft onze voorkeur. Een klein bedrag maakt al een groot verschil. Als iedereen die onze nieuwsbrief ontvangt ons maandelijks met 5 euro zou ondersteunen dan zou dat genoeg zijn om rond te komen als gezin. Natuurlijk zijn ook eenmalige giften zeer welkom.

Wij hopen dat u ook op financieel gebied betrokken wilt zijn met ons en wilt overwegen om ons periodiek of eenmalig te ondersteunen.

U kunt uw gift overmaken naar:

Bankrekeningnummer: 418954291
t.n.v. St. JmeO Amsterdam o.v.v. “Ellie Renkema,1907”

U kunt ook uw gift online overmaken via uw creditcard of Paypal account.

Klik hier om direct online te doneren.

Alvast bedankt,

Remco, Ellie, Iris en Matthijs Pijper