Remco, Ellie, Iris, Matthijs en zelfs Jesse houden erg veel van lezen. In de rubriek ‘Op het nachtkastje’ kun je zien wat we op dit moment aan het lezen zijn.

 

Op het nachtkastje van Remco:

Remco

Op dit moment lees ik de Engelse uitgave van ‘De bekentenis’ van John Grisham. John Grisham is één van mijn favoriete schrijvers. Hij kan me echt meenemen in een verhaal. ‘De bekentenis’ gaat over een onschuldige man die is veroordeeld tot de doodstraf. Negen jaar later, een paar dagen voor zijn executie, komt de echte dader met een bekentenis. Is dit op tijd om hem te redden? Een prachtig boek en het zet je ook stil bij de doodstraf.

 

 

 

 

 

Op het nachtkastje van Ellie:

Ellie

De laatste paar dagen lees ik weer veel uit het boek ‘Borstvoeding’ van Mary Broekhuijsen en Stefan Kleintjes. Ik heb dit boek van mijn moeder gekregen toen ik zwanger was van Matthijs. Het staat vol met handige tips en weetjes over borstvoeding. Het heeft mij heel erg geholpen tijdens de borstvoeding. Zodra ik tegen een probleem aanloop ga ik eerst dit boek raadplegen om te kijken waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ook heb ik door dit boek al verschillende vrouwen in Calapan kunnen helpen die onzeker waren over hun borstvoeding of waarbij het niet lukte om borstvoeding te geven.

 

 

 

 

Op het nachtkastje van Iris:

Iris

Ik lees veel uit het boek ‘Dierenliedjes’. Papa vindt het niet altijd lezen want ik zing en dans er ook bij. Er zit ook een cd bij maar die heb ik niet nodig. Eigenlijk heb ik het boek ook niet meer nodig, want ik ken de meeste liedjes wel uit mijn hoofd. De plaatjes vind ik ook erg grappig.

 

 

 

 

 

 

Op het nachtkastje van Matthijs:

Matthijs

Ik lees al een echt woordenboek. Het is een heel dik boek met mooie tekeningen. Op bladzijde 22 en 23 staan allemaal vliegtuigen. Ik heb ook in een vliegtuig gezeten, net als mijn neefje Willem die hier op visite kwam.

 

 

 

 

 

 

Op het nachtkastje van Jesse:

Jesse

Ik lees al heel veel boeken, maar vaak pakken mijn zus, broer en zelfs mijn ouders de boeken weer af. Mijn zus en broer roepen dan altijd dat zij dat boek aan het lezen waren. En mijn ouders zijn bang dat ik het boek kapot maak. Op dit moment lees ik een boek wat lijkt op het activiteitenboekje van Woezel en Pip, maar het is niet hetzelfde want ik heb de mijne in de Filippijnen gekocht. Er zitten bijtringen aan en als je op één van de bladzijdes drukt dan piept het; zo cool!