Pleegzorg toegewezen

Vrijdag was het zover: alle papieren voor de pleegzorg waren rond en Iris kon haar tassen pakken om het kindertehuis voorgoed te verlaten!!! We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie gebeden, maar ook vragen of jullie voor de adoptieprocedure willen blijven bidden. Nu we officieel erkende pleegouders zijn mag Iris bij ons wonen, maar dit betekent niet automatisch dat Iris aan ons toegewezen zal worden als adoptiekind. In januari kunnen we de adoptieprocedure starten en dit schijnt een langdurige procedure te zijn. Maar door de erkenning als pleegouders kan Iris nu al bij ons wonen en kunnen we een gezonde gezinssituatie opbouwen.

Nogmaals bedankt voor uw gebeden!

3 Comments on “Pleegzorg toegewezen

 1. Lieve Remco en Ellie en Irish,

  Gefeliciteerd dat Irish nu bij jullie mag wonen!!!
  Wij wensen jullie drie Gods zegen toe.
  Maak er 22 oktober maar een groot feest van, de dag dat Irish 3 jaar mag worden.

  Heel veel liefs papa en mama.

 2. Van mij ook heel erg gefeliciteerd met deze stap. Ik vind het heel fijn voor jullie, maar vooral ook voor Iris dat ze bij jullie mag gaan wonen nu.

  groetjes,
  Saskia

 3. lieve Ellie en Remco en Irish,

  van harte gefeliciteerd met de pleegzorg voor Irish, en wat fijn dat ze haar verjaardag al bij jullie mocht vieren, we hebben de foto’s al even bewonderd, gaat het een beetje goed met jullie daar? en ook met jou zwangerschap ellie?wij willen jullie alle goeds met elkaar toewensen. heel veel liefs en groetjes vanJohan, Annet, Annelies, Mirjam en Elsbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *