Singapore

Afgelopen week zijn wij een paar dagen naar Singapore geweest. In verband met ons visum mogen wij niet langer dan een jaar aaneengesloten in de Filippijnen verblijven en deze maand was het weer zover dat we het land uit moesten. Het frustrerende is dat Iris niet mee mag omdat de adoptie nog niet rond is. Iris is daarom bij vrienden in de Filippijnen gebleven. Het was niet leuk om haar achter te laten, maar ze heeft het gelukkig goed gehad.

Wij hebben het met zijn drieen leuk gehad in Singapore. Maar drie uren vliegen en een wereld van verschil met de Filippijnen. Alles is zo georganiseerd! Er wordt keurig volgens de verkeersregels gereden. En we hebben bijna geen armoede gezien.

in het vliegtuigHet verblijf was te kort om lekker bij te komen, maar we hebben het echt naar onze zin gehad. We zijn een hele dag in de dierentuin geweest waarvan Matthijs de helft heeft geslapen… Ook de momenten dat hij wakker was heeft hij vrij weinig van de dieren meegekregen. “Kijk, Matthijs, een tijger!! En Matthijs heeft interesse in het baby’tje dat naast ons staat.

PicknickZoo

One Comment on “Singapore

 1. hi elle and family
  my dutchlander is not so good so i cant read your blog but the pictures are awesome. your little boy is growing up fast. the picture of irish is gorgous, she is so cute and she looks so happy, i confess i got tear in my eye when i saw that picture of her. hope all is going well for you all and your ministry is blessing many.
  i only have 3 1/2 weeks of theory followed by 3 weeks of clinical practice and i will have completed my first year of training. it has been hard work with school, part time work and family i dont think i’ve had a spare minute all year.
  take care,

  God bless

  Matt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *