Ver weg van thuis

Op dit moment vinden we het moeilijk dat we hier in de Filippijnen zitten. Het gaat niet zo goed met de gezondheid van de opa van Ellie en het nichtje van Remco. Ze liggen allebei in het ziekenhuis.

De opa van Ellie is 88 en zijn gezondheid is plotseling hard achteruit gegaan. Hij ligt op dit moment in het ziekenhuis.

Kim is het nichtje van Remco en de oudste dochter van zijn broer. Zij is 14 jaar oud. Op het moment dat we dit schrijven wordt zij met spoed geopereerd in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dit is de derde operatie in twee weken tijd. De eerste operatie was aan haar rug. Haar longen werden verdrukt doordat de rug vergroeid was. Dit is een zware en lange operatie. De week na de operatie bleek dat de wond ontstoken was. Bij de ontdekking van deze ontsteking is Kim weer met spoed geopereerd. En het ging na deze operatie langzaam wat beter. Gisteren ging haar temperatuur omhoog en was haar hartslag te hoog, met als gevolg dat ze vandaag met spoed geopereerd wordt om de wond nog een keer schoon te maken.

Op zo’n moment voel je je machteloos als je zo ver weg zit en er niet voor je familieleden kunt zijn. We hopen dat u wilt bidden voor de gezondheid van opa en Kim.

Gisteren toen het nog beter ging kreeg Kim bezoek van twee musici in het ziekenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *